skip to Main Content

Tover uw tuin om tot ultieme zomertuin

Is uw tuin al klaar voor de zomer?

De laatste paar weken beginnen de temperaturen alweer flink te stijgen. Het zal niet lang meer duren voor we weer heerlijk kunnen barbecueën en genieten van lange zomeravonden in de tuin. Maar is uw tuin eigenlijk al wel klaar voor de zomer? In dit blog van hovenier Apeldoorn leest u leuke tips om de ultieme zomertuin te creëren, lees snel verder!

Op zoek naar verkoeling

Op die hete zomerdagen is er niks fijners dan lekker afkoelen in de tuin. Met een
handig schaduwdoek creërt u eenvoudig een plekje uit de zon waar u heerlijk kunt relaxen. Maar ook met een zwembad of een buitendouche kunt u op een fijne manier afkoelen. Een inbouw zwembad laten plaatsen is natuurlijk erg prijzig en tijdrovend. Een opblaasbaar zwembad is daarom een prima variant. Wist u dat er tegenwoordig zelfs opblaasbare jacuzzi’s te koop zijn? Met een ijskoud drankje maakt u uw zomerdag helemaal compleet.

Zomerse sferen in uw tuin

Denkt u aan de zomer, dan denkt u waarschijnlijk aan het strand. Dat gevoel kunt u nu ook thuis ervaren. Met een paar simpele aanpassingen ontstaat binnen een handomdraai uw eigen strandtuin! Zo heeft u het gevoel dat u in een strandtent bent, maar dan gewoon in uw achtertuin. U creëert een strandtuin met de volgende elementen:

  • Een luxe loungeset met kussens in warme kleuren
  • Een mooie grote muurschildering of een canvas met een tropische afbeelding
  • Tuinmeubels van bamboe of hout
  • Sfeervolle tuinverlichting
  • Palmbomen
  • Een hangmat mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Met deze elementen voelt uw achtertuin binnen de kortste keren aan als een echte beach bar. Laat die zomeravonden maar komen!

Geef een reactie

Back To Top