skip to Main Content

Tuinaanleg Apeldoorn

Tuinaanleg is het deel waar wij als hovenier in Apeldoorn al jaren met veel passie aan werken. Bij de aanleg van uw tuin is ruimte voor uw persoonlijke wensen en de invulling van uw tuin. Wij voeren met grote zorg alle werkzaamheden uit die komen kijken bij tuinaanleg Apeldoorn en omgeving. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van onder andere bestrating, houtwerken, vijvers, waterpartijen, fonteinen en beregeningssystemen. Uiteraard leveren wij ook de beplanting voor de tuin en brengen wij de planten met de grootst mogelijke zorg aan, zodat u hier langdurig plezier van heeft.

Tuinaanleg Apeldoorn

Vijveraanleg

Een vijver staalt een bepaalde sfeer en gezelligheid uit in een tuin. Wij hebben ons de afgelopen jaren bij tuinaanleg gespecialiseerd in het aanleggen van koivijvers. Wij zijn door veel ervaring in tuinaanleg in staat om met unieke waterornamenten versassende resultaten neer te zetten en een complete invulling aan een tuin te geven.

Fonteinen en waterpartijen

Van een standaard fonteinpompje tot uiterst professionele fontein gemaakt van hoogwaardige materialen, voor iedere tuin weten wij geschikte fonteinen en waterpartijen te realiseren. Dit onderdeel kunnen wij, net als andere elementen van de tuinaanleg, van begin tot het eind volledig op maat realiseren.

Schutting plaatsen

Een ander onderdeel in tuinaanleg is het plaatsen van schuttingen. U kunt een schutting plaatsen als erfafscheiding, karpoort, schuur of berging. Dit is voor ons geen probleem. Bij tuinaanleg maken wij gebruik van standaard schermen, maar maken voornamelijk de schermen en houtconstructies helemaal zelf. Van hardhout of geïmpregneerde planken, helemaal naar uw eigen wens.

Offerte voor de tuinaanleg Apeldoorn

U kunt contact opnemen met ons hoveniersbedrijf in Apeldoorn om de tuinaanleg voor uw tuin te laten verzorgen. Door het formulier op deze website in te vullen en te versturen kunt u geheel vrijblijvend een offerte op maat door ons laten opstellen.

Back To Top