skip to Main Content
3 Must Haves Voor Een Luxe Tuin

3 must haves voor een luxe tuin

Luxe smaak? Dan mag dit niet ontbreken in je tuin!

Als het lekker weer is en je heerlijk in je tuin wil ontspannen, dan wil je natuurlijk dat je tuin er ook uitnodigend uitziet. Op dat soort momenten mag je zeker wat luxe en comfort in je tuin hebben. Heb jij een luxe smaak? Lees dan snel verder want in dit blog vertellen we je wat de 3 must haves zijn voor een luxe tuin.

Luxe tuinmeubilair

Als je lekker wil loungen op zomerdagen en zomeravonden, kan een luxe loungeset natuurlijk niet ontbreken. Ontvang je vaak gasten? Ga dan ook voor een luxe tuintafel met luxe stoelen. Zo zorg je ervoor dat je gasten in stijl kunnen ontspannen en zo verzorg je ook meteen etentjes in stijl.

Vergeet de parasol niet

Niet alleen is het niet prettig om alleen maar in de felle zon te zitten of te liggen, het is ook nog eens gevaarlijk. Als je geen bomen of andere elementen in je tuin hebt die voor schaduw kunnen zorgen, is het aan te raden een luxe zweefparasol te kopen. Een zweefparasol heeft al voordeel dat er onder de parasol meer ruimte is voor je loungeset of je tuintafel met stoelen. Daar komt bij dat een zweefparasol je tuin meteen een stuk stijlvoller maakt.

Kies een mooie houtkachel

Een tuinhaard kopen is de laatste essentiƫle must have voor een echte luxe tuin. Tijdens wat frissere zomeravonden en zelfs tijdens de winter zorgt een tuinkachel ervoor dat je lekker buiten in de tuin kunt blijven zitten en je niet noodgedwongen naar binnen moet. Met een tuinhaard heb je dus het hele jaar door plezier van je tuin. En als klap op de vuurpijl geeft een tuinkachel ook nog eens een luxe uitstraling aan je tuin.

Welke must haves mogen volgens jou niet ontbreken in een luxe tuin? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top