skip to Main Content

Kies eens voor een klassieke brievenbus!

Ontdek alle mogelijkheden met brievenbussen

Post uit de brievenbus halen is geen spannende klus. Zeker als je nog beschikt over zo’n duffe groene plastic variant! Wij gingen daarom op zoek naar een klassieke brievenbus. Wij hopen namelijk dat dat van deze duffe dagelijkse klus, toch een beetje een sfeervol geheel kan maken. Voordat we ons wilden richten op de verschillende soorten brievenbussen, moesten we eerst een aanbieder vinden van de klassieke soort. Lees verder om te ontdekken wat er zoal mogelijk is in de wereld van de klassieke brievenbussen!

Ga op zoek naar een aanbieder in klassieke tuindecoratie

Het zoeken naar een aanbieder van brievenbussen was niet zo moeilijk. Echter, de meeste die we vonden, verkochten hippe, strakke, moderne kasten. Van beton, kunststof of strakke, hoogglans platen. Niet precies de klassieke varianten waar we naar op zoek waren! Als je Googled op klassieke brievenbussen, tuinverlichting of geveldecoratie, kom je gelukkig alsnog een paar leveranciers tegen van chique en landelijke producten. Tussen de zonnewijzers, vogelhuisjes en windvanen staan vaak ook verschillende postbussen. Maar dan kom je meteen voor de volgende keus te staan: wil je een brievenbus in je voordeur gemonteerd hebben? Of juist eentje plaatsen naast je oprit of in je voortuin? Denk daar eerst over na, voordat je verder gaat zoeken.

Als je een staande variant wenst

De meest chique optie is kiezen voor een staande brievenbus. Maar ook dan is er nog erg veel keus in de klassieke brievenbussen. Zo is er de brievenbus die op een poot staat. Deze postbussen zijn vaak gemaakt van gietijzer. Denk aan die welbekende zwart-groenige kleur en zeer verfijnde verfraaiing. Een andere optie is de kolom-brievenbus. Deze variant staat niet op een poot, maar vormt één volledige kolom. Uiteraard bieden veel leveranciers ook alleen het bovenste blok aan. Dus zonder een poot en zonder kolom om op te staan. Deze klassieke brievenbus kun je zelf op een poot, in een nis of op een muurtje plaatsen. Kortom, er zijn heel veel keuzes als het aankomt op klassieke brievenbussen!

Schaf ook een klassieke brievenbus aan

Ben jij ook helemaal uitgekeken op die duffe groene, plastic brievenbus? Overweeg dan eens over te stappen op een klassieke brievenbus! Deze postbussen zijn zeer robuust, hebben een prachtige uitstraling en gaan jarenlang mee. Post ophalen was nog nooit zo leuk! Je begrijpt, wij zijn al overtuigd. Ga ook op zoek naar mooie, klassieke brievenbussen!

Geef een reactie

Back To Top